Τι ειναι Βιοσυντονισος
Τι ειναι Βιοσυντονισμος

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (δονήσεις).

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ατόμου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός ατόμου με μια παθολογική κατάσταση. Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς στον οργανισμό του κάθε ασθενή.

Όταν η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων διαταράσσεται, λόγω της παρεμβολής του οποιουδήποτε παθογόνου μικροοργανισμού, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση ασθενειών. Το σώμα είναι άρρωστο, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία επικοινωνίας δεν μπορεί να διατηρηθεί.

Η εφαρμογή του Βιοσυντονισμού σήμερα, είναι το αποτέλεσμα χρόνων έρευνας πολλών σπουδαίων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι: o Franz Morell, ο Erich Rasche, o Royal Raymond Rife (1888-1971), ο Reinhard Voll (1909 - 1989)

Με βάση τις έρευνες τους, έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί σήμερα η τεχνολογία των συσκευών της Deta Elis. Οι συσκευές αυτές είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα παθολογικά κύματα, τα οποία έχουν διαφορετικό μήκος κύματος από τα υγιή.

Ο Βιοσυντονισμός παρέχει στον οργανισμό εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Με βάση την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί (βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες), και όλες οι ασθένειες έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα. Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του ασθενούς.

Όταν ένας ασθενής πηγαίνει για μια διάγνωση, ο γιατρός έχει τη δυνατότητα με τη χρήση της διαγνωστικής συσκευής, να ανιχνεύσει με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα προβλήματα υγείας, καθώς και τα αίτια της ασθένειας. (Κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με την κλασική ιατρική, η οποία κυρίως εστιάζει στην αναγνώριση και καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
  • Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια.
  • Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη διάγνωση του ασθενούς, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες της ασθένειας.
  • Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.
  • Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές η άλλες επιβαρύνσεις.
  • Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς, όταν οι κλασικές εξετάσεις δεν τις αποκαλύπτουν καθόλου.
  • Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από την παραδοσιακή ιατρική.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
  • Εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη θεραπεία.
  • Εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για απαλλαγή από ασθένειες χωρίς φάρμακα.
  • Εφαρμόσιμος σε όλες τις ηλικίες, από νεογέννητα μέχρι τα γηρατειά, αλλά και στα ζώα.
  • Θεραπεία για πρωτόζωα, μικροοργανισμούς, παράσιτα, ιούς, ασθένειες κλπ. με επιτυχία 100%.