Ομοιοπαθητικά Φάρμακα

Τι είναι τα Ομοιοπαθητικά Φάρμακα;

Ομοιοπαθητικά φάρμακα ονομάζονται τα φάρμακα εκείνα που παρασκευάζονται με τη διαδικασία της δυναμοποίησης, δηλαδή με συνεχείς αραιώσεις και κρούσεις.Η αρχική τους ύλη προέρχεται από το φυτικό, ζωικό και ορυκτό βασίλειο, ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις και από άλλες πηγές. Λανθασμένα συγχέονται με βότανα, βιταμίνες, ροφήματα και άλλα.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες και είναι ασφαλή για όλες τις ηλικίες και καταστάσεις. Επί πλέον ο ανθρώπινος οργανισμός δεν εθίζεται σε αυτά. Τέλος τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν καμία συνέργεια η ανταγωνισμό με τα συμβατικά φάρμακα.

Συχνά, τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δρουν πιο γρήγορα σε σχέση με τα συμβατικά. Ειδικά στα παιδιά η βελτίωση μπορεί να είναι θεαματική και μάλιστα με μία μόνο δόση φαρμάκου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστατικά τους λειτουργούν σαν καταλύτης ωθώντας το σώμα να ενεργοποιήσει και να πολλαπλασιάσει τη φυσική διαδικασία ανάρρωσης.
Η παρασκευή και η κυκλοφορία τους είναι επίσημα κατοχυρωμένες από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία ( κοινοτική οδηγία ΟΔ/92/73/ΕΟΚ της 22/9/1992 και την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας από 1/1/94 που ακολούθησε).

Επικοινωνία

  • ΑΘΗΝΑ

Τιμολέοντος Βάσου 10, Πλατεία Μαβίλη
Τηλ: 2130368778

  • ΠΑΤΡΑ

Κορίνθου 313-315
Τηλ: 260222376

Fax: 2610 222523
Κιν: 6987 001088
  • Email
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.