ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

1. Κάνοντας τη Βιοηλεκτρομαγνητική διάγνωση, μπορεί να εκτεθώ σε κάποιο κίνδυνο;

Η εξέταση είναι εξαιρετικά ακίνδυνη. Δεν χρειάζεται τρύπημα, εισαγωγή οργάνου στον οργανισμό, ή κάτι παρόμοιο. Μόνο να κρατήσετε στα χέρια σας τα ηλεκτρόδια. Το ηλεκτρικό ρεύμα που διασχίζει τον οργανισμό είναι ελάχιστο, της τάξεως των χιλιοστών του Αμπέρ και δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα

2. Μπορώ να συνδυάσω τη Βιοηλεκτρομαγνητική με κλασσική ιατρική;

Γενικά, ναι. Αυτό, όμως εξαρτάται από την πάθηση και την συγκεκριμένη αγωγή. Έτσι, ενώ για το έκζεμα η κλασσική ιατρικά προτιμά την κορτιζόνη, με την χρήση Βιοηλεκτρομαγνητικής θεραπείας, μπορούμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα ομοιοπαθητικά σκευάσματα και να αποφύγουμε την χρήση κορτιζόνης, κάτι που είναι επιθυμητό, ειδικά σε παιδιά, έφηβους και νέους

3. Αν φανεί κάτι στη Βιοηλεκτρομαγνητική εξέταση, θα πρέπει να κάνω εξετάσεις;

Όχι πάντα. Η Βιοηλεκτρομαγνητική, κάνει μία επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού και βρίσκει τα όργανα που επιβαρύνονται. Πολλές φορές αυτές οι διαταραχές είναι τόσο πρώιμες που οι κλασσικές διαγνωστικές εξετάσεις δεν τα αποκαλύπτουν ούτως ή άλλως. Ανάλογα με την εξέταση, τα συμπτώματα του ασθενή και την αρχική ανταπόκριση στη θεραπεία ο ιατρός θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

4. Θα πρέπει να διακόψω την φαρμακευτική αγωγή μου;

Αυτό αξιολογείται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γενικά, με την επιτυχημένη αγωγή της ολιστικής ιατρικής η φαρμακευτική αγωγή μειώνεται σταδιακά και σε πολύ ευχάριστες, και ευτυχώς όχι σπάνιες, περιπτώσεις διακόπτεται εντελώς. Αυτό εξαρτάται από την πορεία της κατάστασης του ασθενούς και αξιολογείται συχνά.

5. Για ποιο λόγο να διαλέξω τη Βιοηλεκτρομαγνητική θεραπεία;

Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες, ειδικότερα οι αλλεργίες και οι χρόνιες παθήσεις, δεν μπορούν να θεραπευτούν εύκολα με τα μέσα της κλασσικής ιατρικής, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, η κλασσική ιατρική μπορεί μόνο να μειώσει τα συμπτώματα του ασθενούς με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει τις αιτίες που προξενούν τα συμπτώματα αυτά.

6. Πού αποσκοπεί η μέθοδος της Βιοηλεκτρομαγνητικής;

Η μέθοδος της Βιοηλεκτρομαγνητικής στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, το πνευματικό και το ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι απ' αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν κι εξουδετερωθούν τόσο καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σ' αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγονται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και τα μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια

7. Μπορει η Βιοηλεκτρομαγνητική να χρησιμοποιηθεί και για προληπτικούς, εκτός από θεραπευτικούς σκοπούς;

Βεβαίως.Για την διατήρηση της καλής κατάστασης του οργανισμού, ή την αποφυγή ανάπτυξης παρασίτων στον οργανισμό ή την αποτοξίνωσή του ή την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

8. Τι αισθάνομαι κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Η θεραπεία, είναι εντελώς ανώδυνη. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν αισθάνονται τίποτα, ωστόσο χαλαρώνουν. Κάποιοι, αισθάνονται ζέστη ή τη ροή της θεραπευτικής ενέργειας στο σώμα τους.

9. Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Ανάλογα την περίπτωση, ενδέχεται να νιώσετε άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων σας ή και μια αρχική επιδείνωση. Γενικά, το σώμα διατηρεί τα θεραπευτικά σήματα που έλαβε για τις επόμενες 7 – 10 μέρες μετά τη θεραπεία, που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος γίνεται η επεξεργασία τους και βαθμιαία συντελείται η θεραπευτική αλλαγή

Έτσι, κάποιοι νιώθουν καλύτερα μετά τη πρώτη εφαρμογή, άλλοι μετά τη δεύτερη ή την τρίτη. Άλλοι νιώθουν ανακούφιση αμέσως μετά τη θεραπεία, άλλοι τη πρώτη ή δεύτερη μέρα μετά τη θεραπεία, άλλοι τη πέμπτη μέρα. Επίσης, είναι πιθανό, ειδικά σε χρόνια περιστατικά πόνου, να υπάρξει μια αρχική αύξηση των ενοχλήσεων, λόγω της ενεργοποίησης των ιστών. Το ίδιο ισχύει στις περιπτώσεις ατοπικής δερματίτιδας, κνίδωσης ή ακόμα και ψυχολογικών προβλημάτων, εφόσον έχουν χρόνιο χαρακτήρα. Η αρχική αυτή επιδείνωση, εάν συμβεί, γίνεται κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία και μετά αρχίζει η σταδιακή βελτίωση. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, να νιώσετε δίψα, οπότε να υπάρξει και συχνουρία ή ακόμα να έχετε διαρροϊκές κενώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η θεραπεία ενισχύει τη διαδικασία της αποβολής τοξινών από τον οργανισμό.

10. Υπάρχουν παρενέργειες;

Η μέθοδος δεν προκαλεί παρενέργειες, δηλαδή δεν μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση συμπτωμάτων ή διαταραχών που δεν προϋπήρχαν. Η εφαρμογή της για συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα δεν μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες σε άλλο όργανο ή σύστημα του οργανισμού. Είναι πιθανό, όμως, να υπάρξει μια αρχική επιδείνωση των συμπτωμάτων (ισχύει για περιπτώσεις χρόνιου πόνου, χρόνιων αλλεργιών, χρόνιων μπλοκαρισμάτων σε ενεργειακά κέντρα), επειδή το σημείο που δέχτηκε τη θεραπεία ενεργοποιήθηκε, γεγονός που σημειώνεται μόνο μέσα στις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία. Εάν λοιπόν σημειωθεί αυτή η όξυνση στα συμπτώματα, θα κρατήσει από λίγες ώρες έως 2 – 3 μέρες. Ακόμα, είναι πιθανό λόγω αυξημένης αποβολής τοξινών από το σώμα, η οποία ενισχύεται από τη θεραπεία, να εμφανιστεί δίψα, συχνουρία, εφίδρωση, διαρροϊκές κενώσεις, πονοκέφαλος. Αυτό ισχύει ειδικά για το πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος.

Καθώς ο οργανισμός δυναμώνει, μπορεί να εμφανιστούν συμπτώματα σ' άλλες περιοχές, π.χ. να αισθανθεί ο ασθενής μικροενοχλήσεις ή ζέστη σε σημεία που κάποτε παρουσίαζαν πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα είναι τώρα έτοιμο να χειριστεί αυτά τα ζητήματα και να τα εξουδετερώσει.

11. Πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος της Βιοηλεκτρομαγνητικής;

Η μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι έχει ποσοστά επιτυχίας σε πάνω από το 80% των ασθενών που την εμπιστεύτηκαν. Αυτό σημαίνει ότι οι 8 από τους 10 με παρόμοια συμπτώματα βρίσκουν πλήρη ανακούφιση ή αξιόλογη βελτίωση στα προβλήματά τους. Περίπου το 13% βρίσκει μικρή βελτίωση ενώ το 6% δεν έχει καμιά αλλαγή

12. Πόσο θα κρατήσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα;

Είναι προφανές ότι η εφαρμογή της Βιοηλεκτρομαγνητικής δεν μπορεί να εξασφαλίσει την υγεία, επ' αόριστον. Μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο ανά εξάμηνο ή ανά έτος. Όσον αφορά στα συμπτώματα της πάθησής σας, συνήθως δεν επανεμφανίζονται. Η γιατρός θα σας δώσει αναλυτικότερες πληροφορίες, ανάλογα την περίπτωση.

Τα Ιατρεία μας
ΑΘΗΝΑ

Τιμολέοντος Βάσου 10,Πλατεία Μαβίλη
Τηλ: 2130 368 778

ΠΑΤΡΑ

Κορίνθου 313-315
Τηλ: 2610 222 376

LIMASOL

Frangklinou Rousvelt 255, Block A, 1st Floor
Office 102, 3046 Zakaki, Cyprus
Tel: 70002290

Ακολουθήστε μας

YouTube
Facebook


Copyright @2021 All Rights Reserved